Brat Jovane Tomić Matore Otkrio Zašto Nije Došao Na Gej Vjenčanje Svoje Sestre!

Showbizz

Brat Jovane Tomić Matore otkrio zašto nije došao na gej vjenčanje svoje sestre!

Rijaliti igračica Jovana Tomić Matora jučer je sklopila građanski brak sa djevojkom Anitom Stanojlović. Kako istospolni brakovi nisu dozvoljeni u Srbiji, njih dvije su sudbonosno “da” morale da izgovore u drugoj državi, u ovom slučaju Crnoj Gori.

Gala slavlje organizovali su u luksuznoj vili na Svetom Stefanu, gdje su pozvali samo najbliže prijatelje. Članovi porodice izostali su sa slavlja, barem u slučaju Jovane Tomić Matore. Kako saznajemo, Matora na vjenčanje nije dovela ni oca, ni brata. Prvo smo kontaktirali Jovaninog tatu, Hranislava Tomića, koji, kako izgleda, nije ni znao za vjenčanje, prenosi Telegraf.rs.

– Neka je živa i zdrava, ja nemam pojma. Odakle znam. Kako mogu ja da znam? Ona je punoljetna – rekao nam je Hranislav, a kada smo konstatovali da smo očekivali da zateknemo i njega na svadbi i pitali ga da li je bio pozvan, kratko je poručio:

– Nije bitno. Ništa, nemam komentar. Puno Vam hvala. Sve najbolje. Prijatno – zaključio je Tomić.

Odmah nakon njega, pozvali smo i Matorinog brata Nikolu, kako bismo čuli i njegov komentar. Pitali smo ga da li je srećan i zbog čega se nije pojavio na svadbi, a on je odgovorio:

– Ne bih da dajem informacije i izjave. U principu jesam. Zbog poslovnih obaveza nisam mogao da dođem na svadbu – rekao nam je Jovanin brat, a kada smo ga pitali da li su poslovne obaveze važnije od sestrinog vjenčanja, kratko je poručio:

– Šta da radim – izjavio je Nikola za naš portal brat Jovane Tomić, piše Telegraf.

Sa druge strane, na intimnoj ceremoniji pojavila se tetka mlade Anite Stanojlović, Božidarka, koja je uz bivšu zadrugarku bila i tokom rijalitija.

– Ako je Anita srećna, srećna sam i ja. To je sve što imam da kažem – rekla nam je Anitina tetka Božidarka.

 Telegraf.rs