Seka se obratila Severini nakon što joj je oduzeto starateljstvo: “Nemojte nikada dirati nečiju majku…”

Showbizz

Niste svesni šta sve Bog može da vam uradi!”, poručila je Aleksićeva

Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio je presudu Županijskog suda u Splitu i pevačici Severini Vučković oduzeo zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandom. Sada potpuno pravo na starateljstvo ima samo otac, Milan Popović.

Mnoge poznate dame iz Srbije su se oglasile ovim povodom i stale na stranu pevačice i majke, koja je ostala bez svog deteta.

Jedna od njih je naša zvezda Seka Aleksić, koja je u objavi na Instagramu označila Severinu i obratila se svima koji su za ovo zaslužni.

– Nemojte nikada dirati nečiju majku! Niste svesni šta sve Bog može da vam uradi! – napisala je Seka Aleksić.

Nakon što je doneta presuda, Severina se juče oglasila dirljivom objavom na Instagramu.

“[O maloj kapi na dlanu i proceduri]. Nosim ga od kada je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog deteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, veštačenja.

Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne veruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dete ne bi trebalo živeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja.

Sad su Vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta, koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji trpi torturu, i ja zajedno s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi…

Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu.

Moje dete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem o tome govoriti da ne bih nekoga uvredila.

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju.

Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. J*bali vas ‘proceduralni razlozi’. J*bala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspeli, ovaj put nećete”, napisala je Severina uz sliku grafita nje i malog Aleksandra.

(Telegraf.rs)