Čovek prodaje čitavo etno selo za “smešnu” sumu: Nudi sušaru, pečenjaru, letnjikovac, pa čak i crkvicu

Region

S obzirom na to da su cene stanova papreno skočile, cifra od 250.000 evra za kompletno uređeno imanje ne zvuči “strašno”

Da ne bude da samo Vojvodina “konja za trku ima”, odnosno svoje prelepe salaše, i Mačva ima mnogo toga da ponudi.

Ovaj put pričamo o fascinantnom etno selu, imanju površne 40 ari, smeštenom u rodnom mestu Vuka Karadžića.

“Na prodaju etno kompleks u Tršiću, na placu povrsine 40,70 ari. Kompleks se nalazi na lepom i mirnom mestu, idealnom za odmor i uživanje, sklonjen je od gradske gužve”, piše u opisu oglasa na sajtu kupujemprodajem.com.

Budući da fotografije uvek govore više od 1.000 reči, jasno možete videti šta se nudi i kako izgleda plac u lozničkom selu, a ono što se primarno ističe jesu: 3 brvnare, mala crkva, sušara, pečenjara, letnjikovac sa rostiljem.

“Na placu se nalazi i kuća površine oko 100 m2, koja se sastoji od suterena i prizemlja. Prizemlje kuće je u potpunosti opremljeno, a kompleks je skroz izgrađen od drveta”, dodaje se u oglasu.

U svim prostorijama je postavljen brodski pod, dok je grejanje na čvrsto gorivo. I da ne bude zabune, imanje se prodaje kompletno opremljeno, sa uknjižbom 1/1.

Za ovo prelepo, opremljeno imanje vlasnik traži 250.000 evra. Pišite nam u komentarima kako vam deluje ova cena: taman kako treba, velika ili mala?

(Telegraf Biznis)