Brozovićeva žena mami uzdahe u provokativnom izdanju nakon rekordnog potpisivanja ugovora

Showbizz

Marcelo Brozović odlazi igrati s Ronaldom, a njegova Silvija podijelila je s pratiteljima rijetku fotografiju u kupaćem kostimu

Netom nakon što je službeno potvrđeno da naš reprezentativac Marcelo Brozović (30) odlazi u arapski Al Nassr, gdje će igrati zajedno s Ronaldom (38), njegova supruga Silvija (30) objavila je ‘vruću’ fotografiju na kojoj je pokazala kako provodi ljetne dane.

Silvija je pozirala na jahti u crvenom kupaćem, a od sunca se sakrila iza velikih naočala. Obožavatelji u komentarima preplavili su je komplimentima, ali i brojnim porukama dobrodošlice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b)

– Dobrodošla u Saudijsku Arabiju – pisali su joj.

Ipak, sudeći po njezinom opisu, Silvija ljeto još provodi na našoj obali. Pokazala je kako se njezin Marcelo s kćerkicom vozi na jet skiju.

Mnoge je zbunila činjenica da Brozović trenutno ljetuje s obitelji, kada je Al Nassr danas objavio da je nogometaš potpisao trogodišnji ugovor s njima. Naš bi veznjak godišnje trebao zaraditi više od 30 milijuna eura.

Inače, Marcelova supruga poznata je kao jedna od samozatajnih wagsica te rijetko objavljuje fotografije na društvenim mrežama.

24sata