Andrej Kramarić: ‘Kada shvatiš koliko to malo biće ovisi o tebi, spoznaš što znači biti roditelj…’

Region

Kramarić i supruga Mija imaju dvogodišnjeg sina Viktora. Andrej je prošle sezone igrao odlično i postao je najbolji hrvatski strijelac u Bundesligi. Sada uživa na odmoru na Maldivima

Andrej Kramarić (32) tjedan dana je uživao na zasluženom odmoru na Maldivima. Napadač Hrvatske reprezentacije posjetio je egzotičnu destinaciju sa suprugom Mijom i dvogodišnjim sinom Viktorom.

– Dugo nam je želja bila posjetiti Maldive, ali nikako nisu dolazili na red. Svakome bih preporučio da ih jednom u životu posjete, zaista su posebni. Budući da sve što ondje ima su sunce, more i pijesak, čovjek može dobro odmoriti dušu i tijelo. To mi je bilo potrebno nakon naporne sezone – rekao je Andrej Kramarić, prenosi Glorija.

Andrej i supruga Mija imaju dvogodišnjeg sina Viktora, a Krama kaže kako uživa u obiteljskom životu.

– Moram priznati da uživam u obiteljskom životu. Želio sam biti tata i veselio sam se toj ulozi, ali tek kada dobiješ dijete, kad ga primiš u ruke i shvatiš da to malo biće ovisi o tebi, shvatiš što znači biti roditelj. Svaka minuta s njim je dragocjena i ispunjuje me srećom i ljubavi – govori Andrej.

Ispričao je Andrej i kako izgleda život pun sportskih obaveza.

– Često smo razdvojeni jer imam obveze s klubom ili reprezentacijom pa kada imam slobodno obično sam u parkiću s Viktorom ili negdje u šetnji. Supruga i ja znamo da to neće biti vječno pa sada svaki slobodan trenutak prilagodimo njemu. Sada je postao svjestan svega, pomalo i priča, baš je užitak igrati se s njim i učiti ga nove stvari. Svaki dan nešto novo naučimo i svaki je dan poseban kada si roditelj. Najljepše je kada vidim da usvaja nešto od nas, roditelja. Želimo ga naučiti puno lijepih stvari – ispričao je nogometaš.

24sata