Javio Se Hakija : Ako Je Nekome More Skupo, Javite Se…

Region

Javio se Hakija : Ako je nekome more skupo, javite se…

Turistima je ljetovanje sve skuplje, domaći većinom niti ne idu na more zbog cijena koje su posljednjih godina krenule prema gore u Hrvatskoj. Ipak, Hakija Špago, bivši natjecatelj showa ‘Ljubav je na selu’ ne slaže se s mišljenjima drugih pa kaže da ljetovanje na moru nije skupo.

“Ja sam u Makarskoj, sasvim su normalne cijene, prilagođene svima. Pivo je manje od tri eura, bilo koje pivo. Domaće makarsko pivo koje sam kušao jučer je 2.80 eura. Pored toga, hamburger koji sam jeo je bio oko sedam eura, sasvim realna cijena – rekao nam je Hakija pa dodao:

“Želim poručiti svima onima koji su ovdje narednih 10 dana, svima koji smatraju da je Makarska skupa, neka se meni jave, na moj račun ide jelo, piće i smještaj. Sve ću im platiti.

Otkrio je za 24sata.hr da već godinama ljetuje na istom mjestu, što je razlog zašto je reagirao i odlučio komentirati kakve su zaista cijene.

“Godinama dolazim ovdje, u sva mjesta okolna. To je neka moja regija. Osjećam se kao doma, prelijepo mi je. S vlasnicima sjedim i popijem piće, tu me i prepoznaju, pozdravljaju me jer sam im zanimljivi i simpatičan na neki način, tako su me doživjeli. Samo pozitivne stvari imam i osjećam, jednostavno mi je zasmetalo – rekao nam je.

Austrijski turisti nedavno su komentirali za Kronen Zeitung kako su šokirani cijenama u Hrvatskoj. Tvrde kako je u Hrvatskoj skuplje nego u Austriji. U austrijskim medijima su i naveli cijene s kojima se turisti susreću. Maslac košta 4,50 eura, pizza 18 eura i parking 40 eura.

titox.net