Ovo je jedan od nastradalih mladića kod Kruševca: Žena mu je u 4. mesecu trudnoće – Prijatelji se opraštaju u suzama

Uncategorized

U saobraćajnoj nesreći kod Kruševca jutros su živote izgubili M. M. (29), A. P. (53) i A. M. (28) čija je supruga u četvrtom mesecu trudnoće, a od njega se prijatelji opraštaju na društvenim mrežama.

„Počivaj u miru, tuga do neba…“, napisali prijatelji pored fotografije.

Do sudara je došlo između „audija“ i „ford fokusa“, kada je vozač „audija“ udario u automobil marke „ford“. Prema prvim informacijama, u pitanju je direktni sudar. Od siline udarca ford se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Bruski put je zatvoren za saobraćaj, a na licu mesta je veliki broj policajaca, vatrogasaca i ekipe Hitne pomoći.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su I. S. (19) iz Aleksandrovca, osumnjičenog da je noćas, oko 23.20 časova, u mestu Mudrakovac, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe. Sumnja se da je on, upravljajući „audijem“ neprilagođenom brzinom, udario u automobil „ford fokus“ koji je skretao, a kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz Kruševca.

Vozač „ford fokusa“, njegov dvadesetosmogodišnji suvozač i šezdesetjednogodišnji putnik u automobilu su podlegli povredama dok je vozač „audija“ zadobio lake telesne povrede. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, I. S. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu.

telegraf.rs