Preminuo Luka (14) Za Kog Se Borila Cijela Srbija: Napustio Nas Je Naš Hrabri Dječak!

Region

Preminuo Luka (14) za kog se borila cijela Srbija: Napustio nas je naš hrabri dječak!

Četrnaestogodišnji dječak, Luka Petrović Jovanović, koji se od 2020. godine borio sa opakim malignim tumorom kostiju, nažalost je preminuo, objavili su članovi njegove porodice uz potresnu poruku.

– Poslije duge borbe napustio nas je i naš hrabri dječak , mali anđeo , mala duša, malo srce koje je prestalo da kuca nije vrijeme za tebe srce malo, pred tobom je bilo djetinjstvo, drugarstvo, mladost za koju smo se svi hrabro borili da pobijediš bolest i da živiš srećno sa svojim vršnjacima, mali anđele otišao si zauvijek ostavio tugu, bol, sjećanja na divnog hrabrog dječaka nikada te nećemo zaboraviti počivaj u miru anđele mali – napisala je rođaka ovog dječaka.

Podsjetimo, za Luku se borila cijela Srbija, a bio je korisnik fondacije Budi human. Prošle godine otišao je na liječenje u Tursku, a porodicu je zadesila još jedna nedaća. Dok se liječio, izgorjela im je kuća.

Njemu je 3. februara 2020. godine dijagnostikovana teška bolest nakon povrede koju je zadobio na treningu.

Luka je rođen 3. aprila 2008. godine u Italiji, bio je odličan je učenik i trenirao za OFK “Osipaonica”. Bio je član je KUD “Vuk Karadžić”. Opisivali su ga kao veselog dječaka. punog snage i želje za igrom, sve dok mu nije otkrivena teška bolest- veseo dječak, pun snage i želje za igrom, dok mu nije otkrivena teška bolest. (ekskluziva.ba)