Došao je dan odluke: „Ko će biti pobednik?“ Spektakularno polufinale i finale „Zvezda Granda“ (VIDEO)

Region

Neizvesna borba kandidata u „Zvezdama Granda“ se privodi kraju, a ove nedelje sledi iznenađenje koje će obradovati sve ljubitelje najgledanijeg muzičkog šoua u regionu.

Veliko finale je sve bliže, a ekskluzivno otkrivamo da će trka za veliku završnicu biti ove nedelje.

Tačno u 21 čas na Pink televiziji ovog petka, 23. juna emitovaće se polufinale najpopularnijeg muzičkog takmičenja, kada će se odabrati finalisti sezone 2022/23.

Mnogo dobre muzike, talentovanih kandidata, odlučnih mentora, sati vežbanja, nestrpljenja, radosti, ponekad i nervoze obeležili su mesece koji su protekli, a kako se bliži finalno veče tenzije, logično, raslu.

Ostala je još jedna stepenica koju samo oni najbolji mogu da preskoče.

-Ovo ste čekali! Telefone u ruke još malo! Petak u 21 sat polufinalno veče. Ko prolazi u veliko finale? – pitanje je na koje će odgovor biti poznat u petak na kraju emisije, koju kao i uvek vode Sanja Kužet i Voja Nedeljković, uz podršku kreativnog direktora Saše Popovića.

Stručni žiri koji sačinjavaju Ana Bekuta, Viki Miljković, Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac dao je sve od sebe da kandidatima ukaže na dobre osobine njihovih nastupa, ali i na one sitne nedostatke koje su imali, i koje su u međuvremenu ispravili stigavši na korak od velikog finala.

A koja zvezda Granda će zasijati u punom sjaju, saznaćemo veoma uskoro, kada počinje veliko finale:

-U subotu u 21 sat. Nema mesta za greške, pobednik je samo jedan!

Polufinale „Zvezda Granda“ na programu je u petak u 21 sat, dok je veliko finale zakazano za subotu 24. jun od 21 sat na TV Pink.

grand.nova.rs