Zar već druga beba: Kristina Spalević trudna, Kristijan ne krije sreću zbog najlepših vesti

Showbizz

Trudna Kristina Spalević po drugi put

Nekadašnji rijaliti učesnici Kristijan Golubović i Kristina Spalević krajem prethodne godine dobili su sina Konstantina. Roditeljstvo ih je, čini se, potpuno promenilo te su se povukli iz javnog života i tek kad-kad obaveste fanove o životnoj svakodnevnici na Instagramu.

Golubovićeva verenica uživala je u čarima majčinstva, a kako je sinčić već porastao, nju su najnovije vesti posebno raznežile i obradovale. Naime, Kristina je ponovo u blagoslovenom stanju, a kako je otkriveno ona je na samom početku blagoslovenog stanja te je Golubović požurio sa otkrivanjem trudnoće za javnost. Kako je istakla tek je otišla na prvi ginekološki pregled pa je otkrila da su registrovani otkucaji bebinog srca.

– Beba je gde treba da bude, pošto mi je to bilo najvažnije zbog vanmaterične koju sam imala pre trudnoće sa Konstantinom. Tako da, ono što je najvažnije, trudnoća je za sada u redu, registrovan je puls srca, za dve nedelje ako Bog da bi trebalo jasno da čujemo otkucaje itd – rekla je ona za „Pink“, pa otkrila datum kada se očekuje porođaj:

Na samom smo početku, procenjeni termin porođaja je 17. februar. Molimo se da sve bude u redu, kao u prethodnoj trudnoći, i to je to.

I dok su fanovi sa oduševljenjem prihvatili vest da je trudna Kristina Spalević i poželili joj da sada u njihov dom stigne jedna devojčica, mnogo je i onih koji tvrde da su požurili sa drugom bebom jer se Spalevićeva porađala carskim rezom. Bilo kako bilo, porodica Golubović uskoro postaje za broj veća a do tada im želimo da uživaju u svakom trenutku sa sinom Konstantinom.

 Ekskluziv

SLIKE: Ivan Vučićević