Još je nije preboleo: Žika Jakšić grca u suzama zbog pevačice, ona mu je bolna rana

Zanimljivosti

Žika Jakšić ovo teško podnosi, razvod od Dajane dugo ga je mučio

Muzički producent i voditelj Žika Jakšić važi za najpoželjnijeg razvedenog muškarca koji je pre nekoliko godina stavio tačku na brak sa lepom pevačicom Dajanom Paunović sa kojom ima sina Dušana.

Dajana se više ne bavi pevanjem, tako da se distancirala od estrade, ali je prisutna u javnom životu Srbije jer se bavi humanitarnim radom u okviru Vlade Srbije i pomaže ženama širom Srbije koje su zapostavljene i prepuštene same sebi.

Inače, nakon razvoda Dajana i Žika ostali su u dobrim odnosima, a razišli su se sporazumno i u miru, najpre zbog sina Dušana, a i jer su oboje ostvareni i civilizovani. Ipak, nije im baš bilo lako, pa nije tajna da Žika Jakšić ovo teško podnosi.

Žika je, inače, poznat kao veliki emotivac, čak mu se često desi da se zaplače usred emisije kada ga pogodi pesma. Kako sam objašnjava, ne voli da gomila i krije emocije i smatra da nije slabić što pusti mušku suzu najtežu, kako mnogi umeju da kažu.

Kada se razveo od Dajane, često su se čuli komentari Žika Jakšić ovo teško podnosi, a nije tajna da i dan-danas voditelja preplave emocije i žal što brak sa lepom Dajanom nije uspeo iako je svestan da su im se putevi razišli.

– Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama uz koju sam plakao. Majke mi, sećam se vozim… Tada sam se razveo i išao sam svake nedelje da obiđem sina – rekao je on, a u pitanju je numera Verice Šerifović ‘Uvek si mi govorila, majko moja stara’.

 Ekskluziv

SLIKE: Ata Images/Ivan Vučićević