Jokić ostao bez teksta: Tašta otkrila bolnu istinu, samo Nikola i Natalija znaju kako im je bilo

Zanimljivosti

Nikola Jokić krije tajnu, ovo niste znali o momku koji je osvojio svet

O momku iz Sombora poslednjih dana bruji ceo svet. Skromni Nikola Jokić ostvario je ogroman uspeh u NBA ligi i tako proslavio i sebe, ali i svoju porodicu, kako užu, tako i širu.

Legendarni košarkaš ne voli da se ističe i uprkos velikom uspehu ponaša se kao svaki normalan i lepo vaspitan mladić. Naime, Nikola Jokić krije tajnu o svom putu do svetske slave i smatra da to ne treba da potencira.

Međutim, majka njegove supruge Natalije rešila je da se oglasi, pa je za medije na sva usta nahvalila zeta kako to samo zadovoljne tašte umeju. Danica Maćešić dala je intervju i tom prilikom nije štedela reči o zetu kojeg slavi ceo svet.

– Rad mora dati rezultat, to je normalno. Nikola se odricao svega, odricao se i on i Natalija. Oni prosto žive jedan drugačiji život u odnosu na nas. Nije se taj uspeh sada dogodio… Nikola se odriče svega otkako je počeo trenirati, da bi došao do toga do čega je došao – otkrila je tašta svetskog asa i objasnila da Nikola Jokić krije tajnu o svom putu do NBA zvezda.

– Nikola je posebno dete, dobar je, vredan je i to mora dati rezultat. Oni su podržavali jedno drugo u svemu, i to je to, tako bi trebalo da radi svaka porodica ako želi bilo kakav uspeh u životu – zaključila je Natalijina majka.

 Ekskluziv

SLIKE: IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM