“PRIČA MOJ NOVAK I RUSKI!” Jelena Đoković odgovorila AMERIČKOM novinaru tako da će ovo sigurno upamtiti!

Region

Novak Đoković je pokorio Rim, a nedugo zatim njegova supruga je rešila da na vrlo interesatan način odgovori jednom američkom novinaru.

Novak Đoković je pokorio Rim, a nedugo zatim njegova supruga je rešila da na vrlo interesatan način odgovori jednom američkom novinaru.

Kristofer Kliri, novinar uglednog “Njujork Tajmsa”, gledao je u “večnom gradu” konferenciju za štampu najboljeg tenisera sveta i ostao zadivljen.

Jer, Novak Đoković je pored odgovora na engleskom, a na momente i na srpskom jeziku, pričao i sa domaćim novinarima – na savršenom italijanskom.

“Đoković priča srpski, engleski, nemački, prilično dobro i francuski i, koliko čujemo sada, italijanski. Jesam li propustio koji?”, upitao je Kliri na Tviteru.

Jelena Đoković je rešila da mu odgovori i to ovako:

“Priča on i ruski, ali nemam pojma kako?! On samo odluči jednog dana da progovori neki jezik i – “voila”!, poručila je supruga najboljeg tenisera današnjice.

Podsetimo, Đoković je u Rimu, posle tri uzastopna poraza u tamošnjim finalima, osvojio titulu pobedivši u uzbudljivom meču Dijega Švarcmana. Bio mu je to peti trofej na tamošnjem mastersu, a 36. u karijeri, čime je postao najbolji u istoriji “belog sporta”. Time se učvrstio u vođstvu na ATP listi, na kojoj sada više ni rekord Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu nije nedostižan.

sportal.blic.rs