Ne brini, majko: Tea Tairović se slomila pred koncert, u zadnji čas sve stopirano, majka pevačice van sebe

Zanimljivosti

Tea Tairović u suzama, savladale je emocije

Mlada muzička zvezda Tea Tairović večeras ima prvi solistički koncert na Tašu i kako kaže, iako je već iskusna i nastupa svakog vikenda, trema je i te kako prisutna. A tu su i brige jer kiša pada kao usred jeseni, pa Tea strepi da li će sve proći u najboljem redu.

Kako sama ističe, iza nje je naporan trud i rad, ali je isto tako ponosna i na sebe i na svoj tim s kojim mesecima unazad radi i rezultati su i te kako prisutni. A kao kruna rada svakako je solistički koncert za koji se tražila karta više. Ipak, nekoliko dana pred koncert pevačica je postajala sve nervoznija, pa je razumljivo što je svako malo Tea Tairović u suzama.

Pevačica ističe da joj je mama najveća podrška, pa zato ne čudi što od svih svojih hitova izdvaja numeru ‘Ne brini, majko’. A kako se šuška, samo dan pred koncert, Tea Tairović u suzama, pozvala je mamu i priznala joj da ima veliku tremu, te da joj pada na pamet i da sve otkaže, međutim, majka ju je ubrzo smirila i dala joj vetar u leđa da ostvari svoj san ističući da bi bilo glupo da sada, kada je sve ovo postigla sama, odustane i povuče se kao kukavica.

Podsećanja radi, Tea se takmičila u ‘Zvezdama Granda’ kada je u žiriju bila Jelena Karleuša. Prilikom prvog nastupa, Tea je od Jelene dobila oštre kritike, ali kako sada kaže, to joj je najviše pomoglo da nastavi sa radom na sebi i karijeri, pa je sada zahvalna Jeleni na iskrenoj kritici i to ne krije iako ih mediji često svađaju, ali to očito nema veze sa istinom.

– Bilo je mlako, intonativno jako loše, ali imaš dobar scenski nastup, možeš da budeš zvezda ako budeš radila na pevanju – istakla je tada Jelena.

 

 Ekskluziv

SLIKE: Ata Images/Ivan Vučićević/Instagram