BIVŠI RADE MANOJLOVIĆ NESTAO IZ JAVNOSTI POSLE RASKIDA: Haris Berković Izgleda Brutalno, Komentari Se Samo Nižu, A Evo Šta RADI

Showbizz

BIVŠI RADE MANOJLOVIĆ NESTAO IZ JAVNOSTI POSLE RASKIDA: Haris Berković izgleda brutalno, komentari se samo nižu, a evo šta RADI

Bivša ljubav pevačice Rade Manojlović, pevač Haris Berković, odlučio je da “karijeru” gradi na društvenoj mreži Tiktok. Naime, on je profil na pomenutoj mreži napravio dosta ranije, nije bio aktivan, ali je sada rešio da se to i promeni.

Haris izbegava pojavljivanje u javnosti, vredno radi u teretani na svom telu, neguje glas, a nastupa širom BiH i Evrope. Njegovi video snimci na pomenutoj mreži sve su gledaniji i gledaniji, a komentari na raču njegovog izgleda samo se nižu.

Podsetimo, prošle godine je kao bomba odjeknula vest da su se pevač Haris Berković i pevačica Rada Manojlović navodno pomirili.

Naime, navodno su pevač i pevačica odlučili da obnove dugogodišnju ljubavnu romansu koju su prekinuli iz još uvek nepoznatih razloga, što nijedna strana nije ni demantovala, a ni potvrdila. Rada se pre toga oglasila i na društvenoj mreži Instagram, želeći da stane na kraj spekulacijama i otkrila da je veza sa Harisom gotova.

– Haris i ja više nismo zajedno. Hvala svim našim zajedničkim fan-stranicama na podršci i apsolutno mu želim svu sreću u životu i karijeri. Neću mnogo komentarisati, kao što nisam komentarisala ni tokom veze. Hvala – napisala je Rada tada na Instagramu.

@haris_berkovic

Soon ⚡️ #harisberkovic #hb #official #zvanicniprofil #viral

♬ original sound – Haris Berković Official 🎼

kurir.rs/telegraf.rs