Prva Ispovijest Stanijinog Dečka: Sramota Me Je Da Kažem Da Ne Znam Ni Da Li Je Dijete Moje!

Showbizz

Prva ispovijest Stanijinog dečka: Sramota me je da kažem da ne znam ni da li je dijete moje!

Nakon višednevnih navoda o tome kako je oženjen ušao u vezu sa Stanijom Dobrojević, da se predstavlja kao milioner iako to nije, te da je navodno u domu ostavio sina, Asmin Durdžić se oglasio za medije. U velikom intervjuu za Telegraf.rs on je odgovorio na sva postavljena pitanja, a kako je istakao to čini isključivo zbog Stanije i njene porodice, jer Dobrojevićeva ni kriva ni dužna, kako je rekao, trpi linč, klevete i uvrede.

Od kada poznaješ Staniju i kako ste se upoznali, a od kada ste tačno u vezi?

– Upoznali smo se prošlog ljeta, ali šansu mi je dala tek ovog ljeta. Odbijala je kontakt sa mnom jer sam druge vjere i njoj je to predstavljalo veliki problem.

Kada si tačno okončao vezu sa Aneli?

– Razišli smo se prošlog ljeta u junu. Od tada ja vodim svoj život, ali smo ostali u prijateljskom odnosu zbog male. Živjela je u jednoj od mojih kuća u Austriji do zime ove godine.

Da li je tačno da ste bili u braku?

– Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s vjerskim vjenčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko vjenčanje takođe bi moralo da bude zabilježeno na papiru.

Šta se krije iza fotografije na kojoj ste Aneli i ti sa hodžom? Na Instagram stranicama sa njenim imenom tvrdi se da je ta fotografija dokaz vjenčanja.

– Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je prijetila da će da baci i sebe i dijete sa prozora.

Objavljene su prepiske u kojima se navodi kako daješ 2.000 eura za alimentaciju, a da je bilo dogovoreno 4 ili 5 hiljada eura. Šta je istina?

– Dogovoreno je bilo da ću davati svaki mjesec 2.000 eura, ako bude kako treba vodila računa o djetetu, ali ona mi je prošli mjesec uzela 4.000 eura da bi svaku noć izlazila po klubovima, koristila narkotike, a malu ostavljala kod majke…

Da li je tačno da si je izbacio iz kuće sa djetetom?

– To nije istina, ja sam im i dao jednu od kuća u Austriji i obnovio joj kuću u Dubrovniku.

Viđaš li kćerku i da li planiraš da pokreneš proces borbe za starateljstvo?

– Advokati su već upoznati sa slučajem da je ostavila dijete i otišla u Zadrugu. Nije njoj do djeteta, nego do popularnosti, a dijete koristi da izigrava žrtvu!

Ko je zapravo Aneli? Koliko ste bili zajedno?

– To nije tačno. Prinuđen sam da tužim za sve ove neistine. Sramota je šta se sve izmišlja.

Priča se da duguješ novac, da si prevario neke ljude u Austriji?

– To je stara fotografija od preko 10 godina. Tada sam bio u vezi sa ženom koja ima dijete, to je njen sin. I ja sam se šalio da je moj, ali nije. Sramno je da njihove fotografije izlaze u javnost i remete mir i privatnost. Ovo je sve otišlo predaleko.

Da li si upoznao Stanijinu porodicu? Kako se nosiš sa time što je ona imala problem da bude sa tobom jer si druge vjere.

– Pa joj je lažni milioner kupio torbice u vrijednosti 35.000 eura, dva nova auta su kod nje… Lijepo je živjela pored lažnog milionera.

Ko je zapravo Aneli? Koliko ste bili zajedno?

– Djevojka koja je radila u Švici, bio sam jednu noć s njom i poslije je nisam vidio 3 nedjelje, da bih onda dobio vijest da je trudna. Ni dan danas nisam dobio DNK. Ali, sramota me je da pričam o tome.

Priča se da duguješ novac, da si prevario neke ljude u Austriji?

– Radim časno i pošteno, imam preko 100 svojih radnika. A ta vijest što je po medijima za 40.000 eura je iz 2012. godine, gdje sam pravosnažno oslobođen.

Da li si upoznao Stanijinu porodicu? Kako se nosiš sa time što je ona imala problem da bude sa tobom jer si druge vjere.

– Ja nisam iz ovog javnog svijeta niti želim da sam dio toga, ali ovaj put se oglašavam samo zbog nje, jer ona ništa nije kriva i nije zaslužila ovaj medijski linč. Teško mi je da čitam sve ove laži o njoj, da je ona nekome otela muža, preotela me nekome ili bilo šta slično. Imao sam ja žena posle Aneli za koje je ona znala, ali kao da je dočekala priliku za Staniju da postane i ona poznata i uđe u tu Zadrugu da vara čitavu naciju! Stanija je mene krila od porodice zbog moje vere, a sad čitaju da je preljubnica, rasturačica brakova i sramota me je od njene porodice što moraju sve to da čitaju.

Planiraš li da se oženiš sa njom?

– Naravno, sem ako mi ne pobegne i ne ostavi me zbog cijele ove situacije. Stanija je za mene prava žena i u njoj sam našao sve što sam cijeli život tražio. I boriću se časno za njenu ljubav!

Telegraf.rs