‘PRONAĐI RAZLIKU’ Društvene mreže se USIJALE zbog Daliline slike sa Lukom – fanovi odmah iskopali njegov izlazak sa Majom, SVI BRUJE O OVOME! (FOTO)

Showbizz

Drugoplasiranja takmičarka “Zadruge 5” Dalila Dragojević više ne krije vezu sa Lukom Nikolićem, bivšim dečkom Mine Vrbaški. Prve spekulacije o njihovom odnosu krenule su nakon ludog provoda u Budvi, o čemu je Mina pričala u emisiji “Narod pita”, a Dragojevićka je skoro celog leta javnosti prikazivala i dalje misterioznog Gringa. Sve ovo se promenilo posle proslave njenog rođendana.

Osim sa Minom, Luka je dovođen u vezu i sa drugim bivšim zadrugarkama, između ostalog i Majom Marinković, Dalilinom velikom rivalkom. Marinkovićeva je pre nekoliko meseci izašla u provod sa njim, pa svima poručila da ima pravo da se viđa sa kim hoće, a i dalje je ostalo nejasno da li se između njih nešto desilo.

Društvene mreže su se usijale nakon što je Dalila objavila sliku sa Lukom, koja je fanove podsetila na njegovu sliku iz provoda sa Majom. Stavili su jednu fotografiju pored druge i dopisali:

Pronađi razliku – stoji ispod slike, gde je “nalepljeno” i nekoliko emodžija koji plaču od smeha.

pink.rs