Komšije Otkrile Probleme Miljane Kulić: Nastupi Joj Stopirani, Niko Neće Da Sluša Njeno Pjevanje, A Evo Kako Dolazi Do Novca!

Showbizz

Komšije Otkrile Probleme Miljane Kulić: Nastupi Joj Stopirani, Niko Neće Da Sluša Njeno Pjevanje, A Evo Kako Dolazi Do Novca!

Komšije otkrile probleme Miljane Kulić: Nastupi joj stopirani, niko neće da sluša njeno pjevanje, a evo kako dolazi do novca!

Miljana Kulić je zabrinuta, jer su joj nastupi stopirani. Poslije nekoliko angažmana koje je imala više je niko nije zvao. Iako je mislila da tek ide ljeto i da će svi da se otimaju da je angažuju, od toga nema ništa.

Miksi je utučena, pokušava da nađe novog menadžera. Nenad Macanović Bebica je non stop uz nju, kao i majka Marija Kulić. Međutim, Miksi je baš u depresiji zbog loših komentara koji kruže o njenom pjevanju i ponašanju tokom nastupa kada je dizala suknju i pokazivala međunožje.

– Ona sada na sve načine pokušava da zaradi, da prihvata da reklamira i cvjećare i razne apartmane kako bi imala iole neki dinar. Dosta novca je uložila u novu garderobu, jer je dosta smršala i morala je sve kompletno novo da kupi, pa se i tu zadužila. Dužna je na sve strane, zato je i apelovala na glasače da glasaju za Ivana Marinkovića, kako bi on bar Željku dao dio novca od nagrade, pa da barem za dijete ne mora da brine – objasnio je jedan od Miljaninih komšija iz Niša. kurir.rs