Cijela Italija traži ovu djevojčicu (5): Objavljena je snimka kada je posljednji put viđena

Svijet

Cijela Italija traži djevojčicu koja je nestala u Firenci. Talijanski mediji objavili su snimku Cataleye Alvarez (5) nastalu prije njenog nestanka.

Na snimku se vidi kako grupa djece izlazi na ulazna vrata bivšeg hotela “Astor”. Među njima je i mala Cata s bratom, koja se, međutim, nakon nekoliko koraka vraća u hotel. Čini se da ju je netko pozvao da se vrati.

Video je snimljen nekoliko minuta prije nestanka djevojčice.

Trenutno je to posljednja slika dostupna istražiteljima. Na kasnijoj snimci Cata se više nije pojavljivala pa ju je vrlo vjerojatno netko odnio na stražnji ulaz koji nije pokriven kamerama.

Mediji javljaju da bivši hotel “Astor” kontroliraju dvije peruanske obitelji i jedna rumunjska, a moguća smrt djeteta možda je posljedica ilegalnog iznajmljivanja.

– Ovo je trag koji istražuje tužiteljstvo u Firenci, iako nije isključena ni pedofilija – prenose talijanski mediji.

Otac male djevojčice vjeruje da je nestala djevojčica živa.

– Oteli su Cataliju. Sve je bilo isplanirano. Nema kamera. Znali su što su radili – rekao je Catin otac koji je nedavno izašao iz zatvora.

Navodi kako ne vjeruje da je otmica bila rezultat osvete ili odmazde.

– Nemam dugova, nemam problema ni s kim, znam što sam napravio, ali napravio sam to za svoju obitelj. Ovo je Božji dokaz. Siguran sam da je Cata živa i da će se vratiti – kaže otac.

Catina majka, otpuštena iz bolnice u kojoj je nakratko bila hospitalizirana ne gubi nadu.

– Mislim da mi je kći još živa – kaže majka.

novizivot.net