Vlasnik se pretvarao da jede pseću hranu: Reakcija pasa će vas nasmijati

Zanimljivosti

Vlasnik dva haskija se pretvarao da jede pseću hranu. Njihova reakcija će vas nasmijati.

Haskiji Blue i Titan prave su zvijezde na društvenoj mreži TikTok, gdje ih prati više od 500 tisuća ljudi. Njihova vlasnica svakodnevno objavljuje smiješne trenutke iz života sa svojim psima.

Kako bi iznervirala pse, Emma Klapper snimila je svog partnera Coreya Moriartyja kako se pretvara da jede hranu njihovih pasa. Međutim, 4-godišnji Blue odbio je prihvatiti krađu grickalica.

Reakcija pasa će vas nasmijati
“Blue puno priča kada je nesretan i kad god ima čvrsto mišljenje o nečemu”, rekla je 27-godišnji Emma. “Također ima pogled u očima koji zapravo govori: ‘Zafrkavaš li me sada?”

U videu podijeljenom na TikToku, Moriarty sjedi pored Titana (lijevo) i Bluea (desno) na sofi. 28-godišnji Corey pretvara se da žlicom stavlja pseću hranu u usta dok psi zgroženo gledaju.

@imbluethehusky

Mess with Blue’s food and find out I guess 😂😂 @wellnesspetfood #superchargetheirkibble #wellnesspetfood #huskiesoftiktok #talkinghusky #dogsoftiktokviral #viraldogs #dogsoftiktok #husky #dogdad #doglife #dogsvideo

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

U jednom trenutku Blueu je bilo dosta pa ga je lupio šapom po ramenu i skočio mu na leđa. Internet je nasmijala urnebesna reakcija ovog psa, a ljudi su ga prozvali “kraljem drame”.

Uzgajani kao psi za sanjke, sibirski haskiji poznati su po svojim glasovnim sposobnostima. Haskiji “razgovaraju” s drugim članovima svog čopora (uključujući i svoje vlasnike), vokalizacijama u rasponu od zavijanja do cviljenja, cviljenja i vrištanja.

novizivot.net