Tinejdžeri su vidjeli starijeg čovjeka u trgovini, a onda su učinili nešto nevjerojatno

Zanimljivosti

Tinejdžeri su vidjeli starijeg čovjeka u trgovini kako drži samo jednu vreću brašna. Nakon nekog vremena su odlučili nešto nevjerojatno.

Sam Hornsby i Matty Perry najbolji su prijatelji iz Ujedinjenog Kraljevstva. Bliski su već deset godina. Njihovi prijatelji i obitelj opisuju ih kao suosjećajne i pažljive mlade muškarce.

Tijekom pandemije dva tinejdžera su viđena kako kupuju u Asdi, britanskom trgovačkom lancu. Asda je samo jedna od trgovina namirnicama kojima je bilo teško nabavljati namirnice zbog pandemije.

Čovjek je izgledao tužno i beznadno
Sam i Matty su bili u redu na blagajni kada su vidjeli starijeg čovjeka kako drži samo jednu vreću brašna. Muškarac je izgledao tužno i beznadno te je stajao s praznom košarom za kupnju i jako malo stvari koje bi ponio kući.

U tom trenu su tinejdžeri shvatili bol koju su mnogi stariji građani osjećali uz onaj osjećaj usamljenosti zbog koronavirusa.

Jedan od tinejdžera je rekao: „Samo sam mislio da ne bih volio vidjeti moju baku i mog djeda da se tako osjećaju; srce mi se slamalo.“

Otišli su iz trgovine i smislili plan
Otišli su iz trgovine, a kada su došli kući smislili su plan – uzeti sav njihov novac i upotrijebiti ga za kupnju namirnica i potrepština za one članove njihove zajednice kojima je to bilo najpotrebnije.

Sam i Matty napunili su 10 vrećica te su išli od vrata do vrata i iznenađivali ljude. Čak su potaknuli lanac dobrote te su i mnogi drugi ljudi počeli činiti isto.

Divno je vidjeti mlade ljude kako tako nesebično djeluju.

novizivot.net