Beba tigrica koju je majka odbacila pronalazi utjehu u svom najboljem prijatelju psiću

Zanimljivosti

Prava ljubav ne poznaje granice, bilo da se radi o etničkoj pripadnosti, dobi, vjeri ili u ovom slučaju vrsti, piše kingdomstv

Upoznajte Huntera, mladog i razigranog mladunca bengalskog tigra koji je rođen u rezervatu za divlje životinje Farm Inn u Južna Afrika.

Morao se odvojiti od majke koja je živjela u zatočeništvu nakon što je počela pokazivati agresivno ponašanje prema njemu.

Vjerujemo da je Hunter rođen u vrijeme kada se ženka morala osjećati kompromitiranom na neki način jer ga je odbacila”, rekla je Anthea Michaletos, volonterka u utočištu.

“Bio je jedino mladunče u svom leglu i vrlo mu je važno da ima društvo”, osoblje je bilo zabrinuto da će mu nedostajati ljubavi i utjehe koju bi mu majka pružila.

Tada se Hunter počeo zbližavati s Michaletosovim psićem Chelsea koji je bio njemački ptičar.

“Trenutno imamo bebu tigra, sada ima skoro tri mjeseca i zove se Hunter,” rekao je Michaletos.

“Imam štene, njemačkog kratkodlakog ptičara, ima skoro četiri mjeseca i zove se Chelsea. Čini se da stvarno uživaju jedno u drugom.”

Sada su mali dečki uvijek zajedno, “Ujutro kad izvedem Chelsea van, ona će otrčati do njegovog kaveza i pozdraviti ga”, rekla je.

“Puno je hrvanja uključeno, Chelsea ga gurne, a onda on skoči na nju. Za njega je vrlo korisno imati četveronožnog prijatelja jer se može igrati na isti način na koji bi se igrao s drugim partnerom iz legla.”

Druženje je od vitalnog značaja za mlade mladunce, čak postaju tužni kada dođe vrijeme da se raziđu tijekom dana.

Nažalost, veza u paru morala je prekinuti nakon nekoliko mjeseci, šestomjesečno mladunče tigra može biti opasno igrati se s šestomjesečnim štenetom.

Izvor: kingdomstv.com