Zaštitari su primijetili uznemirenu majku koja je dozivala pomoć: Bila je to božanska intervencija!

Svijet

Zaštitari su se zaustavili na benzinskoj crpki te su primijetili uznemirenu ženu kako doziva pomoć. Njezino dijete je bilo u opasnosti!

Dva privatna zaštitara imala su sreću da se u petak nađu na pravom mjestu u pravo vrijeme u Beverly Hillsu, Kalifornija. Oko 11:30 ujutro, Niko Nesbeth i Joey Madrigal su se zaustavili na benzinskoj crpki u Los Angelesu kada su primijetili uznemirenu majku. Bez oklijevanja, odlučili su reagirati i pružiti pomoć.

Na snimci nadzorne kamere s benzinske, Nesbeth je upozorio drugog kupca na situaciju vani i odmah krenuo pomoći. Majka je očajnički vikala: “Ima li doktora? Ima li liječnika?” Madrigal se sjeća kako je majka kod svog malog sina primijetila da je problijedio i guši se.

Dobrovoljno je predala bebu Nesbethu, veteranu Marinskog korpusa. Nesbeth je rekao: “Primijetio sam da bebin ten postaje modar i shvatio sam da se guši te da ne može disati.” Brzo je okrenuo bebu i potapšao je po leđima kako bi joj oslobodio dišne ​​putove.

Dječak je počeo plakati, što je dalo do znanja da barem malo zraka dolazi u pluća, čak i dok se gušio.

“Božanska intervencija”
Madrigal je odmah nazvao hitnu pomoć i vrlo brzo su djelatnici bili na putu. Nesbeth je opisao svoje iskustvo: “U takvim trenucima, morate usporiti vrijeme, skupiti sve činjenice i djelovati što je brže moguće.”

Nesbeth i Madrigal su izrazili svoje uvjerenje da je bila “božanska intervencija” što su se našli tamo kada je majka trebala pomoć.

Zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji u teškoj situaciji, prozvani su herojima. Justin Rovtar, menadžer u zaštitarskoj tvrtki, izjavio je: “Niko je jednostavno morao primijeniti svoje treninge i poduzeti mjere. Njegove akcije su spasile život bebi.”

Nesbeth je opisao taj trenutak kao najbolji osjećaj jer je pružio pomoć zajednici, a posebno malom djetetu. Madrigal je dodao da je to bio nagrađujući trenutak, ali i da je to samo dio njihovog posla.

novizivot.net