Karić pušten da se brani sa slobode, Šavija van sebe: Stefanovi ljudi dolaze po mene

Zanimljivosti

Sloboda Stefana Karića rasplakala Osmana, sad mu je srce na mestu

Bivši zadrugar Stefan Karić danas kasno po podne pušten je iz pritvora nakon što je starleta Nataša Šavija dala pred sudijom iskaz o navodnom nasilju koje je pretrpela i za koje ga je optužila.

Stefan se odmah oglasio na društvenim mrežama i podelio fotografiju iz automobila, vidno srećan što se spasao robije i što je dobio mogućnost da se brani sa slobode. Osim njega presrećan je i njegov otac Osman kojem je sloboda Stefana Karića najdraži poklon za rođendan koji će obeležiti sutra u krugu porodice.

Osim Stefana, oglasio se i Osman i istakao da danas sa sinom neće pričati o incidentu, ali će se time svakako baviti narednih dana u četiri oka. Što se Šavije tiče, kaže da joj je dao podršku, ponovo je podvukao da protiv nje nema ništa, alii da ne želi da je komentariše.

I dok je Karićima pao kamen sa srca, Nataša Šavija je u šoku, ali kaže i da je očekivala da će njena izjava na sudu obezbediti Stefanu slobodu. Kako je istakla, sigurna je da joj Karić neće pisati, niti će joj se približavati, ali se ipak plaši da će nekog poslati da je uznemirava. Osmana nije komentarisala, ali je svesna da je sloboda Stefana Karića za njega sada jedino važna i da ga je umirila posle svega.

– Stefan i ja smo proveli par dana zajedno, to je bila veza u pokušaju, on je nasilnik, nema empatiju, znam da se ne kaje zbog svega što mi je uradio, a mogao je da me ubije, da se ja pitam, poslala bih ga na doživotnu! Ne daj Bože da mu daju samo nanogicu, neću se smiriti dok ga ne vratim iza rešetaka – izjavila je Šavija, i dalje potresena zbog povreda koje joj je, navodno, naneo Stefan Karić.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM/PRINTSCREEN YOUTUBE