Porodica Gudelj se oglasila nakon gubitka Anastasijine i Nemanjine bebe: Poruka koja je osvanula na Instagramu kida dušu

Showbizz

Brat Nemanje Gudelja pružio podršku bratu i snaji u teškim danima

Vest da su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili bebu potpuno je dotukla obe porodice. Ćerka Cece Ražnatović se potpuno povukla iz javnovsti i nema snage da se oglasi u javnosti, dok je njen partner saopštio javnosti da ih je zadesila velika nesreća.

Nemanja se putem Instagrama zahvalio svima koji su mu pružali podršku putem društvenih mreža uz kratko, „Hvala vam“, a sada su se povodom ove tužne vesti oglasili i ostali članovi porodice Gudelj.

U pitanju je brat Nemanje Gudelja, Dragi Gudelj, koji se nedavno susreo sa zdravstvenim problemom koji je takođe potresao porodicu, kada mu je na tren stalo srce, te su morali da ga reanimiraju.

Dragi je pružio podršku svom bratu i snaji koju od početka ceni i poštuje, a njegova poruka je rasplakala mnoge.

Na fotografiji koju je Dragi objavio nalazi se njegov brat koji je podigao ruke prema nebu tokom utakmice.

– Znam da nas gleda s neba – napisao je Dragi i tagovao svog brata.

Sa druge strane, Ceca Ražnatović se nije oglasila u medijima povodom tuge koja je zadesila njenu porodicu. Pevačica se pojavila juče na snimanju Zvezda Granda, vidno neraspoložena i u crnini i nije davala izjave, kao što je to do sada bio običaj.

IZVOR: EKSKLUZIV

SLIKE: PRINTSCREEN INSTAGRAM/IVAN VUČIĆEVIĆ