P0DMUKLA B0LEST počela je da bude vidljiva na fotografijama: NAJTEŽI DANI u porodici Dejana Tomaševića, prizor KIDA DUŠU (FOTO)

Zanimljivosti

Ovaj prvi dan vikenda vam donosimo novosti koje nam dolaze sa nađe domaće javne scene, a pisat ćemo o supruzi našeg poznatog košarkaša Dejana Tomaševića. On je inače jedan od naših najpoznatijih košarkaša, čija karijera je i više nego na zavidnom nivou, toku koje je on postizao brojne usjehe, ali moramo da kažemo da je ipak njegov najveći uspjeh njegova porodica. On je sa svojom suprugom Jelenom više od 25 godina u braku.

Ali nažalost njihov sjajan i skladan odnos u jednom momentu pokvarilo je saznanje o tome da Jelena boluje od autoimune bolesti, a koja se kod nje pojavila kada se ona porodila po četvrti put, i to saznanje upravo je ono što je šokiralo cijelu porodicu kojoj je ovo bio jako težak udarac. Dakle, radi se o bolesti lupus, koja je neumoljiva bolest, i za koju zvanično medicina nema lijeka, a onda je uslijedila Jelenina dugogodišnja borba sa ovom bolesti.

Inače, Dejanova porodica je tada živjela u Španiji, nakon čega su se oni preselili u Grčku, i tu je Jelena potražila i drugo ljekarsko mišljenje, ali tu joj je dijagnoza samo potvrđena, a ljekar joj je tada rekao da bez obzira na to što ona ima 36 godina, da je njeno tijelo staro 75 godina…

alternativaonline.info