Idealan je muškarac koji uživa u tome da vas trpi – Savjet ženama koje još nisu pronašle pravog

Zanimljivosti

Idealan je muškarac koji uživa u tome da vas trpi – Savjet ženama koje još nisu pronašle pravog

Prava ljubav postoji za one koji imaju dovoljno hrabrosti da sačekaju pravu osobu i ne skrase se sa pogrešnom.

Vjerujte da postoji idealan muškarac koji će vas voljeti baš takve kakve jeste, bez imalo glumatanja, šminke i uljepšavanja. Ma koliko pogrešnih muškaraca morale upoznati vjerujte da će doći onaj pravi. Njega ćete prepoznati po tome što vas obožava! Prosto i jednostavno – obožava.

Njemu su simpatične vaše mane, simpatični su mu vaši ispadi, lapsusi, greške… Idealan muškarac će biti svjestan da ste vi ruke pune posla, ali će obožavati da se bavi vama iz dana u dan. Sve ono što su drugi muškarci smatrali ružnim, glupim ili odbojnim na vama – vaš idealan muškarac će to obožavati.

I u redu je da to prikrijete na početku veze kako ga ne bi uplašili. Sve što smatrate manama postepeno pokazujte svom muškarcu i pratite kako na to reaguje. Ako je pravi – sve će moći prihvatiti. Ali ipak, ne sakrivajte neke velike i bitne stvari od njega kako ne bi ispalo da ga zavlačite ili lažete.

Pustite da vrijeme pokaže svoje i prihvatite sve njegove strane. Jedna stara poslovica kaže “Ne pripada vam onaj kraj koga vamje ugodno, nego kome je ujedno ugodno kraj vas”. Teško je pronaći svoju srodnu dušu i idealnog muškarca ali je moguće.

Dovoljno je da ne pristanete na onog ko vam je “ok” plašeći se da nećete naći boljeg. Imajte hrabrosti da potražite svog muškarca i pravu ljubav. Imajte hrabrosti da potražite onog koji će obožavati sve strane vaše ličnosti – takav postoji, vjerujte!www.infpult.info