Ponosna baka Sarah Ferguson nije izdržala: Otkrila da bebica stiže prije no što se mislilo

Svijet

Sarah Ferguson tipična je uzbuđena baka koja ne može dočekati svoje treće unuče.

Vojvotkinja od Yorka, Sarah Ferguson ne može dočekati drugu bebicu svoje kćeri Eugenie.

Dok su princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank odlučili detalje vezane za dolazak prinove zadržati u tajnosti, razgovorljiva Fergie u razgovoru s novinarima otkrila je termin dolaska bebe.

Sarah Ferguson otkrila da bebica dolazi prije no što smo mislili
63-godišnja Sarah Ferguson odradila je intervju za Hola! te na pitanje kad bi javnost mogla vidjeti drugo dijete princeze Eugenije i Jacka Brooksbanka odgovorila sljedeće.

“To još ne znamo. Termin je određen za kraj svibnja, mislim. Tako da beba stiže svaki čas”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Vojvotkinja Sarah Ferguson već ima dvoje unučadi
Bivša supruga princa Andrewa, s kojim ima dvije kćeri, princezu Eugenije i princezu Beatrice već je nekoliko godina baka, i u toj ulozi jako uživa.

34-godišnja Eugenie od Yorka prije dvije godine je rodila sina Augusta, a 33-godišnja princeza Beatrice ima jednogodišnju djevojčicu Siennu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Ja sam superbaka, pohvalila se
U istom intervjuu, Sarah Ferguson izjavila je kako bi nakon 48 dječjih knjiga koje je napisala, napokon mogla napisati knjigu o – nogometu.

Na pitanje kakva je baka odgovorila je: “Ja sam vjerojatno najbolja baka jer razmišljam poput trogodišnjaka”.

Sarah se nedavno prisjetila svog kraljevskog vjenčanja i vjenčanice zbog koje je morala skinuti 13 kilograma
Vojvotkinja, koja je 1986. godine stupila u brak s danas omraženim princem Andrewom, za vjenčanje koje su putem televizije pratili milijuni gledatelja, odabrala je satensku vjenčanicu s puf rukavima, koji su bili izuzetno popularni u osamdesetim godinama.

Romantična vjenčanica oduševila ju je na prvu

Vjenčanicu je dizajnirala britanska dizajnerica Lindka Cierach, za koju i dan danas Sarah ima samo riječi hvale. “Ona je genijalka!”, izjavila je vojvotkinja te dodala kako je zbog vjenčanice svojih snova bila prisiljena provoditi strogu dijetu.

Par je prestao živjeti zajedno 1992. godine, a razvod je priveden kraju 1996. godine. Zbog brojnih skandala vezanih za maloljetnice, princ Andrew danas je crna ovca obitelji, a Sarah Ferguson više se nije udavala.

Ipak, vjenčanje joj je ostalo u lijepom sjećanju jer se tad, kako kaže, udavala za čovjeka kojeg je voljela, u predivnoj haljini skrojenoj baš po njezinom ukusu.

hellomagazin.hr