Bivši predsednik i 18 godina mlađa glumica počeli vezu dok je on bio ZAUZET: Njegova bivša žena završila je u BOLNICI, a oni od braka nisu odustali i sad se šetkaju kao ZALJUBLJENI GOLUPČIĆI

Svijet

Veza bivšeg fransuckog predsednika Fransoe Olanda (68) i glumice Žili Gaje (50) počela je na više nego skandalozan način. Više godina nakon skandala njih dvoje su se venčali, a sada uživaju na medenom mesecu na Korzici .

Magazin “Klozer” prvi je pisao o vezi Olanda i Žili Gaje u januaru 2014. objavivši njihove zajedničke fotografije zbog čega je glumica tužila ovaj list. Sud je presudio u njenu korist pa je iste godine odredio da se lepoj Francuskinji plati 15.000 evra odštete.

Sud u Nanteru je takođe naložio da pomenuti magazin na naslovnoj strani objavi presudu.

Žili Gaje tražila je 50.000 evra za kršenje privatnosti i moralnu odštetu. Pisanje o aferi imalo je globalni odjek, a a tadašnja Olandova partnerka Valeri Trirvajler je zbog razotkrivanja te veze provela nedelju dana u bolnici.

Valeri Trirvajler je nevenčana supruga bivšeg predsednika Francuske, a nakon razlaza sa bivšim partnerom vratila se novinarskoj profesiji. Oland je zbog veze sa Valeri prekinuo vanbračnu zajednicu sa Segolen Roajal, sa kojom ima četvoro dece.

Buran ljubavni život Fransoe Olanda nastavljen je u istom ritmu vezom sa zanosnom Žili Gaje koja je odigrala više od 50 uloga. U vreme kada se uveliko pisalo o vezi glumice i političara, javnost se podsećala i na to da je ova Francuskinja pozirala naga za određene magazine, a kao najupečatljiviji detalj iz njene karijere izdvajale su se eksplicitne scene u kojima je igrala. Baš nas čudi što su mnogi jedva dočekali da to pomenu…

Posle bure usledilo je zatišje. Poznati par venčao se ove godine, a sa medenog meseca “poručuju” da su baš zaljubljeni.

Žili Gaje je prva žena koja je Olanda odvela do oltara.

zena.blic