Vešto je krije 40 godina: Pogledajte kako izgleda žena Gorana Sultanovića, bivša balerina Ivanka FOTO

Region

Žena Gorana Sultanovića ne voli da se eksponira

Glumac Goran Sultanović uvek je važio za beogradskog šmekera, koji je tokom višedecenijske karijere plenio jedinstvenom harizmom i pristojnošću, šireći duh Beograda koji lagano nestaje.

Pripadam generaciji gde smo svi bili isti. Niko nije štrčao u materijalnom smislu. Kad sam izlazio iz kuće, nisam imao dilemu gde ću: znalo se da se društvo okuplja na ćošku kod Kalenića, nije bilo potrebe da se dogovaramo – ispričao je u jednom od retkih intervjua koje je dao, a u kojem je govorio o svom odrastanju.

Čitav njegov život, od rođenja do danas, odvijao se na relaciji Kalenićeva – Đeram pijaca – Crveni krst.

– Družio sam se sa jednom generacijom Beograda koje više nema – setno je konstatovao Goran Sultanović.

Iako je bio loš đak, glumu je završio bez imalo muke, u izuzetnoj klasi, zajedno sa Mikijem Manojlovićem, Predragom Ejdusom, Aljošom Vučkovićem, Markom Nikolićem… U karijeri je ostvario na desetine uloga, što pred kamerama, što u pozorištu, a osim profesionalnim, ponosi se i privatnim životom.

– Moja žena Ivanka Živković, evo već tri decenije Sultanović, bila je balerina. Imamo dve ćerke Jelenu i Jovanu. Starija je nasledila gen od mene, pa joj škola ne ide bog zna kako, otišla je u London da završi jezik i da se samofinansira, a mlađa studira prava i radi u nekom kafiću. Bio sam vrlo nesrećan što su odmah izabrale da rade, ali sam i ponosan jer je to njihova odluka i zato što neće da kradu bogu dane dok se njihova majka i ja grčimo – pričao je pre desetak godina Goran Sultanović.

U međuvremenu se ništa nije promenilo, osim što su ćerke odrasle i zasnovale svoje porodice, pa je postao i deda.

hellomagazin.rs