Šok priznanje Jelene Bačić Alimpić: Dok mi je otac umirao, ja sam..

Showbizz

Jelena Bačić Alimpić posvetila je poslednje godine pisanju romana, i po svemu sudeći, ne želi nikada više da se vrati nimalo lakom voditeljskom poslu, iako je bila izuzetno uspešna u njemu. Spisateljica se prisetila dana koje je provela kao TV lice, i otkrila sve poteškoće sa kojima se suočavala tokom svoje karijere.

Jelena je priznala da posao voditelja nije lak, i da joj je najteže padalo što je često morala da glumi dobro raspoloženje kada se upale kamere. Priznala je da gledaoce ne zanima šta se voditelju dešava privatno u životu, već da treba da potiskuje prave emocije kada sedne pred kamere. A jedno snimanje neverovatno teško joj je palo.

– Meni, dok je otac umirao, ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije – otkrila je ona za “Kurir” i dodala:

Samo sam zamolila realizatora da me ne snima krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Ja sam glumila TV lice. Niko nije znao, niti je trebalo da zna šta se u tom trenutku dešava u mom privatnom životu.

Godinama je važila ta jednu od najuspešnijih TV lica, ali svoj pravi poziv pronašla je kada je zamenila voditeljsku stolicom onom za pisanje. Pisanje romana joj mnogo više prija jer, kako sama tvrdi, tu nema glume, to je čista emocija.

– Tu nema trunke improvizacije, nema lažnog osmeha, nema: “Ne mogu da te podnesem, a moram da radim intervju sa tobom”. U svakom poslu, ne samo ovom našem javnom, imate ljude koji ne mogu da rade jedni sa drugima, jer im se energije ne poklapaju, a mi se javno smeškamo, a mislimo: “Hoće li se ovo više završiti da idem kući!”, priznala je Jelena Bačić Alimpić, dodajući da se voditeljskom poslu neće vraćati.

hellomagazin.rs