(VIDEO) BH. TIKTOKER DROGIRAN DIVLJAO MOTOROM PO TK. KAŽE DA MU POLICIJA NIŠTA NE MOŽE

Region

Građani Bosne i Hercegovine sve više koriste društvenu mrežu TikTok kojoj je najveća promocija u našoj zemlji što kriminalci, lopovi, starlete i besposličari koriste ovu mrežu.

Jedan takav je i Aki benzinac, tiktoker iz Tuzlanskog Kantona koji je u svom live klipu, divljao motorom po tuzlanskim ulicama. Kao što možemo vidjeti na live klipu, niti jedno pravilo kao ni saobraćajni zakon nije poštovao.

Postavlja se pitanje do kada će ovakve osobe prolaziti nekažnjeno?

Podsjećamo novinar i političar iz Demokratske Fronte Sanel Kajan zatražit će da Ministarstvo komunikacija onemogući TikTok aplikaciju na teritoriji Bosne i Hercegovine piše Crna-Hronika.

“TikTok je internet aplikacija zbog koje su izgubljene hiljade života, većinom djece i tinejdžera širom svijeta. Neke države su zabranile i onemogućile TikTok uvidjevši zlo koje ta mreža promoviše.

Apelujem na zastupnike u Parlamentu BiH da od Ministarstva komunikacija i drugih nadležnih organa traže da TikTok bude onemogućen na teritoriji Bosne i Hercegovine. Ako time spasimo samo jedan dječiji život, uspjeh je neizmjeran.

Također, kao roditelj koji je svojoj djeci još prije nekoliko godina, kad je TikTok nastao, zabranio korištenje te aplikacije, molim roditelje koji to nisu uradili, da ne dozvole svojoj djeci TikTok. Molim vas, uradite to.” – izjavio je Sanel Kajan na svom Facebook profilu

crna hronika.info