Pobjednica Superstara: Uzor mi je Toma Zdravković, a htjela bih surađivati s Prijović

Region

POBJEDNICA prve sezone Superstara, 17-godišnja Hana Ivković iz Sinja, za Index je otkrila što planira nakon pobjede u showu.

Nakon pobjede dočekali su je njeni sugrađani i priredili joj veliki doček na gradskom trgu. “Sinjani su me dočekali, doček je prošao vrlo dobro. Djeca su se fotografirala sa mnom, jako je lijepo bilo. Reakcije u Sinju na moju pobjedu – Sinjani su ponosni, kao i okolna mjesta”, priča nam Hana.

“Osvojiti Superstar je jako velika čast, posebno zbog toga što nisam očekivala pobjedu. 50 tisuća eura ću potrošiti na glazbu”, kaže nam i dodaje da je pobjedom ispunila svoj najveći dosadašnji san. “Moj najveći san bi bio… Dosad bi bilo ovo, pjevati i nastupati, neki dan sam napunila trg na slavlju…”, dodaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

“Uzor mi je Toma Zdravković, a voljela bih surađivati s Aleksandrom Prijović”
Sanja o karijeri kakvu imaju Jelena Rozga i Severina, priča nam.

“Uzor mi je Toma Zdravković, svaka pjesma ima dušu i prekrasan je glazbenik. Najviše bih se voljela posvetiti sevdahu ili baladama koje imaju dušu, nikako ovim današnjim brzim pjesmama koje su trenutno trend. Nije to moj đir, moj glas tome ne odgovara, ne nalazim se u tome”, objašnjava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Na pitanje s kime bi najviše voljela surađivati, kaže – s Aleksandrom Prijović.

“Suradnja? Možda s Aleksandrom Prijović, jako volim njezine pjesme, imaju dušu, ali mislim da moj glas ne bi baš odgovarao na takve pjesme. No, njezini tekstovi zaista imaju smisla. Za deset godina vidim se, možda je glupo reći, ali voljela bih da za deset godina mogu puniti Arene, izaći na ulicu i da ljudi znaju da sam to ja. Voljela bih imati status zvijezde”, iskrena je Hana.

Jedan od članova žirija, Filip Miletić, rekao joj je da su joj vrata njegova studija uvijek otvorena. Očekuje li Hana da će se to i obistiniti?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

“Vidjet ćemo što će biti, neću još ništa govoriti. Miletić mi je ponudio suradnju, istina, a hoću li iskoristiti ponudu, vidjet ćemo! Što se Tončija tiče, neću ništa odavati, u planu nemam ništa, ali naravno da bih voljela surađivati. Vidjet ćemo”, zaključuje. Prva sezona Superstara završila je ovog vikenda, a u tijeku su trenutno prijave za drugu sezonu. index.hr