Ne zaboravlja: Krava već godinama zaustavlja autobus koji joj je pregazio tele

Zanimljivosti

Ako imate srca ova priča će vas dirnuti u dušu, ostaviti vas u suzama. Krava je blokirala autobus koji je pregazio njeno tele.

Ovo je tragična priča o kravi u Sirsiju… užasnuta smrću svog teleta pod točkovima autobusa, krava bez greške zaustavlja autobus svaki put kada dođe u Sirsi.

To ne radi ni sa jednim drugim autobusom, i sve to ne dan ili dva, već dugih niz godina. Krava koja je ožalošćena u početku bi udarila vozilo, ali ubrzo počinje tiho da je juri samo preko te staze i pazi da se incident ne ponovi.

Krava staje i juri samo taj autobus. Ona ne ometa nijedno drugo vozilo. Vozač je pokušao više trikova da se riješi životinje i čak je potpuno prefarbao autobus, ali krava ga nastavlja pratiti.

Krava samo zaustavlja vozača da ne vozi prebrzo. Ljudi čak jure kravu i prijete joj štapovima, ali ona neustrašivo nastavlja.

Prije četiri godine, vozač autobusa zgnječio je bebu ove krave u gradu Sirsi u Indiji. Iako ne znamo tačno zašto, mislimo da je to slučajno.

I jadna krava koja je izgubila bebu počela je da blokira taj autobus svaki dan od tog dana.

Vozač autobusa je mislio da će se ovakvo ponašanje krave vremenom smanjiti, ali je majka krava, suprotno njenom mišljenju, 4 godine sprečavala da autobus svaki dan prolazi istim mestom…

Vozač, koji je čak promijenio boju autobusa da bi se riješio ove situacije, nije spriječio kravu da presretne šta god je uradio…

Kao što se vidi sa videa, ova bolna krava, koja je izgubila tele, ne dodiruje nijedno vozilo osim autobusa.

Pogledajte video ispod.

https://youtu.be/SGjHiGQah9g

zanimljivosti.xyz