“Ovo je ulov života”: Prijatelji sa Balkana otišli na pecanje, pa iz mora izvukli “kapitalca” teškog pet kila

Zanimljivosti

BIlo je neizvesno da li će hobotnicu uspeti da izvuku iz vode ili ne

Dvojica mladića, najverovatnije iz Hrvatske, postali su hit na društvenim mrežama kada su na TikTok objavili video u kom oduševljeno love ogromnu hobotnicu tešku oko pet kilograma.

Da je izvlačenje hobotnice iz vode bilo neizvesno, pokazuje i činjenica da je jedan od muškaraca rekao: “Ima ona mene, ne ja nju”. Ipak, ubrzo potom ipak su uspeli da izvuku hobotnicu bliže površini vode, a onda je uhvate u mrežu, što je ispratila iskrena radost.

“Stari moj hoba ima pet kila… Evo je, evo je… Stani, stani, nemoj da te vidi… Gledajte ljudi kakva hoba”, rekao je jedan od pecaroša.

Natezanje je potrajalo jer se zaista nije znalo ima li pecaroš hobotnicu ili ona njega i ko će koga jače da povuče. Kada su shvatili koliko je hobotnica teška, shvatili su da će jedan od njih morati da drži štap, dok će drugi morati da pripomogne sa mrežom. Na taj način su uspeli i hobotnica je završila u mreži.

@overload.fishing

Velika hobotnica #octopus #fishing #octopus🐙 #hoba #hobotnica #ribolovnipribor #ulov #srica #sreca #luck #ludilo #lol #jebate #led #top #cudo #monster #insta #youtuber #fishinglife🐟🎣

♬ original sound – Overload Fishing

Kada su je ulovili, pecaroši su počeli iz sveg glasa da se smeju, u neverici da su uspeli da uhvate tako velik ulov.

Mnogi su im čestitali na ulovu, a dva najčešće postavljena pitanja u komentarima bila su da li je hobotnica ukusna i da li je hobotnica vraćena u vodu. Prvima su odgovorili da je meso odlično i da takve ulove ne daju restoranima, dok je odgovor za druge bio: “Hobotnicu od pet kilograma nazad, nađi mi ko to vraća, ovo je ulov života”.

(Telegraf.rs)