Ognjen Amidžić u emisiji potkačio Minu: Nova devojka mora da se ponaša kako on kaže VIDEO

Showbizz

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uživaju u ljubavi

Autor i voditelj emisije „AmiG show“ Ognjen Amidžić već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa 17 godina mlađom izabranicom, Minom Naumović koja mu je ujedno i koleginica u emisiji. Ta vest nedavno je napravila haos u medijima i na društvenim mrežama, a voditelj je potvrdio da je nakon razvoda uplovio u novu emotivnu vezu ne želeći da detaljiše.

Zgodna Mina opčinila je Amidžića a komšije popularnog voditelja tvrde da se ona već uselila u njegov luksuzni penthaus na Dorćolu gde je do nedavno živeo sa porodicom. Ono što se zna jeste da novopečeni par uživa u ljubavi, nedavno su bili na romantičnom putovanju na Maldivima, a Amidžić ne štedi na poklonima kojima daruje Naumovićevu.

Tokom sinoćnje emisije, starleta Tijana Ajfon poklonila je Ognjenovoj devojci izazovni kupaći kostim, a Amidžić je odmah otvorio kesu kako bi video o čemu se radi.

– Mina može da proba posle. Zanima me šta je Mina dobila, da li sme da nosi – govorio je Ognjen dok je otvarao poklon, a kada je video kakav je kostim, nasmejao je sve u studiju izjavom:

– Jako je lep. Može da nosi, ali kod kuće. Da ne izlazi baš u javnost i da se slika za Instagram – rekao je Ognjen.

I dok Ognjen Amidžić i Mina Naumović uživaju u ljubavi, na ovu temu se nije oglašavala njegova bivša supruga, Danijela Dimitrovska. A imala je povoda, s obzirom na to da se spekuliše da je Mina razlog njihovog razvoda.

ekskluziv.rs