Marija Šerifović se skamenila kada je saznala šta se desilo Verici: Molitva je sada jedina potrebna

Showbizz

Majka Marije Šerifović otišla je u zasluženu penziju

Marija Šerifović već u prvim godinama karijere uspela je da nadmaši uspeh majke koja je takođe vanserijska pevačica. Iako godinama živi u senci popularne ćerke, Verica Šerifović vredno je radila i stekla pravo na penziju. U septembru će proslaviti šezdeseti rođendan, a već se pohvalila da je zvanično postala penzionerka.

Prva penzija kažu lepši osećaj stvara od prve plate, pa verujem da je takva situacija bila i kod Verice koja je prvu penzionersku zaradu potrošila u toplijim krajevima. Naime, ona je prošlog meseca uživala sa naslednicom u Dubaiju, koji je sada prvi put posetila. Inače, majka Marije Šerifović izabrala je da živi u rodnom Kragujevcu, a u Beograd dolazi kod ćerke koja je, kako se priča, nedavno kupila veći stan baš zato da bi mogla da ugosti Vericu.

Mada u penziji, Verica nije odustala od nastupa, samo je rešila da ih proredi, a u slobodno vreme sadi cveće, pravi kolače i jednostavno – uživa.

Ako se ne dohvatim šerpe, tiganja i šporeta, meni je propao dan. Prosto sam tako rođena ‒ izjavila je nedavno.

Kao što je poznato, majka Marije Šerifović se 2018. godine suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, tačnije dijagnostikovan joj je rak dojke, pa je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

‒ Operacija je, srećom, brzo zakazana, pa je taj najveći stres brzo prošao. Svim ženama savetujem da rade samopregled grudi jer sam ja upravo tako otkrila bolest na vreme ‒ poručila je Verica, koja je danas zdrava žena.

ekskluziv.rs