Krila ga je do svadbe: Sanja Stanković venčala se na Matorin rođendan, a evo kako izgleda njen muž

Showbizz

Muž Sanje Stanković misterija je za javnost

Sanja Stanković postala je javnosti poznata tokom prve sezone rijalitija „Zadruga“ kada je uplovila u emotivnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom. Iako su mnogi mislili da su njih dve rođene jedna za drugu, nedugo nakon završetka rijalitija one su raskinule.

I dok Jovana svake sezone ulazi u Belu kuću, čini se da je njena bivša partnerka našla svoju mirnu luku. Započela je voditeljsku karijeru na Red televiziji i zaljubila se do ušiju, a velika ljubav krunisana je u subotu 22. aprila brakom. Za ovu specijalnu priliku, Sanja je odabrala raskošnu venčanicu sa golim ramenima i sve prisutne oduševila izgledom, dok se njen partner držao klasika, pa je odabrao jednostavno, crno-metalik odelo.

Venčanje je uspela da sakrije od očiju javnosti, kao i supruga, pa se mnogi pitaju kako izgleda muž Sanje Stanković. Nekadašnja zadrugarka svog izabranika vešto je krila, a prvi put ga je prikazala na društvenim mrežama u oktobru 2022. godine, kada je sa njim otišla na egzotično putovanje i krstarenje u Španiji.

– Bebi moj – nadimak je kojim Sanja tepa svom izabraniku, koji je, sudeći prema fotografijama i snimcima, čuva kao malo vode na dlanu.

Na tajnom venčanju bio je veliki broj zvanica, a masu su zabavljali Biljana Jevtić i Aca Ilić, koji su atmosferu doveli do usijanja. Na kraju večeri bio je priređen i vatromet, kao iznenađenje za mladence.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images