Bili su nerazdvojni 16 godina: Zbog ovoga se ugasilo veliko prijateljstvo Cece i Saše Vidića

Showbizz

Saša Vidić i Ceca Ražnatović šesnaest godina bili su bliski prijatelji i saradnici. Međutim, 2018. godine svako je krenuo na svoju stranu, ali o pravim razlozima rastanka nikada nisu želeli da govore.

‒ Da, tačno je da više nismo bliski. Tačno je i da se ne pratimo na Instagramu, ali nisam prestao ja već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je razdvojilo vreme i neki drugačiji vidici ‒ govorio je kreator.

‒ Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvek poštovati Cecu, eto, zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspeli da gajimo godinama.

Kreator je kasnije postao nešto oštriji u svojim komentarima na račun folk zvezde, ali je ona ostala dosledna svom stavu da ne ulazi u medijska prepucavanja.

‒ Nikada nisam bila inicijator svađa. Nikada sebi nisam dozvolila da za bilo koga izgovorim bilo koju ružnu reč, pogotovo kada je reč o ljudima sa kojima sam bila bliska i sa kojima sam se družila ‒ bio je Cecin stav svih prethodnih godina.

Nažalost, smrt je Sašu Vidića odnela prerano. Ako je i postojala pomisao da jednog dana zakopaju ratne sekire i prisete se vremena kada su zajedno radili, putovali i družili se, za to je zauvek kasno.

Ceca se danas pojavila na snimanju “Zvezda Granda”, ali smrt nekadašnjeg prijatelja nije želela da komentariše.

“Dobar dan, hvala lepo”, bilo je sve što je rekla folk zvezda i produžila u studio.

hellomagazin.rs