Nemoguća misija? Vidjet ćemo. Shakiru su nakon prekida snimili s Tomom Cruiseom..

Showbizz

Filmska zvijezda i pjevačica uočeni su kako se druže na utrci Formule 1 ovog vikenda u Miamiju, a nije dugo trebalo da obožavatelji pretpostave da par ima nešto više od prijateljstva…

Nakon što je doznala da je Gerard Pique (36) varao s Clarom Chiom Marti (23), pjevačica Shakira (46) viđena je na utrci Formule 1 u nedjelju u Miamiju u društvu glumca Toma Cruisea (60).

Iako tek mora razriješiti problem s navodnim dugom od 14,5 milijuna eura, za koji je terete španjolske porezne vlasti, čini se da glazbena zvijezda uživa u životu.

S Tomom je bila u VIP loži te su na fotografijama veoma prisno pozirali.

Naravno da nije trebalo dugo da njezini obožavatelji krenu s teorijama da bi ovaj par mogao imati nešto više od prijateljstva.

– Bili bi odličan par; Novi dečko Shakira, što je ovo? – pisali su na Twitteru nakon što su objavljene njihove fotografije.

Koliko je poznato, Cruise je trenutno slobodan. Njegova posljednja veza bila je ona s kolegicom Hayley Atwell, a završila je prije godinu dana, kako navodi Daily Mail.

Podsjetimo, nakon 11 godina braka između nje i bivšeg nogometaša je puklo, a cijelu dramu popratilo je i objavljivanje njenih osvetničkih pjesama za Piquea.

24sata.hr