Majci je bio oduzet, oca sa 10 godina prijavio policiji: Ovako danas izgleda mlađi sin Maje Nikolić FOTO

Showbizz

Dugo nismo bili u prilici da u javnosti vidimo mlađeg sina Maje Nikolić, a najnovija fotografija koju je pevačica objavila na Instagramu svedoči kako danas izgleda. Lazar Kandić (17) izrastao je u lepuškastog momka, za glavu višeg od poznate mame, sa kojom se slikao u jednom beogradskom restoranu.

nače, Lazarevo detinjstvo bilo je prilično turbulentno, budući da su Maja Nikolić i Vuk Kandić posle razvoda vodili dugu i iscrpljujuću borbu za starateljstvo nad sinom. Sud je prvo odlučio da dečak pripadne ocu, a da majka svakog meseca plaća alimentaciju.

Ona se sa tim nije mirila, a ostalo je zabeleženo i to da je Lazar, kada je imao deset godina, policiji podneo prijavu protiv oca zbog porodičnog nasilja.

− Nikada nisam osećala gorčinu prema bivšim muževima. Samo sam se borila da moja deca što duže budu sa mnom. Ali, odgajala sam oba sina bez alimentacije, a svi znaju da samohrane majke u Srbiji treba da dobiju orden ‒ rekla je nedavno Maja Nikolić, koja iz prvog braka ima deset godina starijeg Novaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_official)

− Oba sina su mezimci, ali volim ih na različite načine. Sa starijim odlazim na koncerte i u pozorište, a sa mlađim u bioskop. Dele sa mnom svoje tajne, osim kad se zaljube. Novak i Lazar su mi bili od pomoći kad mi je mama bila bolesna, pomažu mi, idu u nabavku, kuvaju, spremaju ‒ pohvalila ih je Maja Nikolić u emisiji „Premijera vikend specijal”.

hellomagazin.rs