Roditelje je uplašio madež na njihovoj kćeri, no ubrzo su shvatili koliko je lijepa

Svijet

Roditelje je isprva uplašio madež na licu njihove kćeri, no ubrzo su shvatili koliko je posebna i lijepa.

Nicole Lucas Hall mama je dvoje djece, sina Ashera i kćeri Winry. Vodi prilično običan život, ali ima posebnu misiju – želi proslaviti jedinstvenu ljepotu svoje kćeri, koja je rođena s rijetkim madežom koji joj prekriva četvrtinu lica.

Roditelji ove 13-mjesečne djevojčice u početku su bili jako zabrinuti. Nikad nisu vidjeli takav madež i prestrašili su se da je riječ o nečem opasnom.

Liječnici su otklonili njihove strahove, objasnivši im da je riječ o rijetkom stanju koje se naziva kongenitalni melanocitni nevi, a koje zadesi jedno od 50 tisuća novorođenčadi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Lucas Hall (@nicolelucashall)

Iako su kritike i neugodni pogledi za ovu obitelj svakodnevna pojava, Nicole je odlučila podići svijest ljudi. Kaže da su svi negativni komentari s kojim se susrela njezina kći upućeni iz neznanja ili čiste zlobe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Lucas Hall (@nicolelucashall)

“Moj cilj je educirati javnost o ovom stanju, ali i potaknuti roditelje da nauče svoju djecu slaviti različitosti i pozitivne aspekte sebe”, rekla je majka.

Nicole i njezin suprug Winry i njenog brata odgajaju tako da budi sigurni u sebe. Brinu hoće li je drugi osuđivati, ali ljubaznost im je glavni prioritet u životu. Winry potiču da bude ratnica i svakodnevno joj govore koliko je lijepa.

Winry je prva osoba u njihovoj obitelji koja ima ovakav madež. Rijedak je i zbog toga njezinu djevojčicu čini jedinstvenom.

novizivot.net