Liječnici su rekli da ova beba neće preživjeti, no ona je dokaz Boga na djelu

Zanimljivosti

Beba je otišla kući iz bolnice nakon 65 dana na intenzivnoj njezi, prkoseći svim izgledima koje su dali liječnici. Kakvo čudo!

Medicinski napredak i briljantni liječnici omogućuju najmanjim bebama da prežive rane porode i teške trudnoće, ali čak i uz današnje znanstvene i ljudske resurse, Saniah Poindexter je rečeno da njezino dijete “neće preživjeti”.

Saniah je imala 19 godina kada je saznala da je trudna. Oduševljena viješću, učinila je sve da održi zdravu trudnoću. Stvari su išle dobro do njenog 26. tjedna. Saniah, studentica sveučilišta Grand Rapids Community College, jednog se dana počela osjećati loše nakon nastave.

Uz visoku temperaturu i bolove u trbuhu, Saniah je ubrzo saznala da ima aktivne trudove i da će roditi svoje dijete u 14. tjednu ranije! Saniah je bila prestravljena, govoreći: “Puno sam plakala zbog toga kad su me upozorili da “neće preživjeti”. Rekli su mi da ću biti sretna ako se vrati kući.”

Nedonoščad su bebe koje su rođene prije 37. tjedna trudnoće. Međutim, mikro nedonošče su one koje dođu prije nego što trudnoća dosegne 26 tjedana ili su rođene s težinom manjom od 500 grama. Saniahin mali kikiriki, kojeg je nazvala Kayden, težio samo toliko.

Mikro nedonošče ide kući
Kayden je proveo 65 dana na odjelu NICU, ali je na kraju otišao kući, nakon što je narastao na punih 1,8 kg. Saniah je bila tako zahvalna što vodi svog slatkog dječaka kući. Rekla je: “Dovesti ga kući bio je najsretniji dan u mom životu.”

Danas je Kayden odlično. Mama ga opisuje kao “naprednog” i “veselog”. Dok je njegova stvarna dob, s obzirom na to da je bio tri mjeseca prerano, samo mjesec dana, on već buči i prevrće se!

Ponekad su šanse zastrašujuće, ali Bog je uvijek u stanju pobijediti sve šanse protiv Njegove djece.

Unatoč golemim izazovima s kojima se Kayden suočila i Saniahinu strahu usput, izjavila je: “Znala sam da je poseban.” Doista, on je! Doista, On je!

novizivot.net