“REKLI SU NAM DA JE ZDRAVA, TREBA DA IDEMO PO NJU” Otac devojčice iz Ćuprije za “Blic”: Majka nije u stanju da priča

Region

Beogradska policija je pronašla nestalu devojčicu iz Ćuprije u stanu kod dečka, saznaje Blic. Prema rečima oca, devojčica je dobro i zdrava je.

– Čekamo da nas pozovu iz policije da idemo po ćerku. Majka nije u stanju da priča od uzbuđenja – rekao je on za “Blic”.

Policija ju je pronašla u stanu kod dečka.

– Komšije prijavile policiji da im se čini da su videli devojčicu u njihovoj zgradi. Daljim radom policija je pretragom terena i obilaskom navedene lokacije pronašla devojčicu nepovređenu u jednom stanu na Paliluli gde je bila kod svog momka Z.K. (20) – kaže izvor “Blica”.

Podsećanja radi, devojčica E. J. (14) iz Ćuprije je nestala prošle nedelje u noći između srede i četvrtka. Majka nestale devojčice svakodnevno je objavljivala apele, a kako je navela, grupa građana Ćuprije se organizovala i išla u potragu za devojčicom.

Majka devojčice redovno je išla u policiju kako bi proverila kako napreduje potraga za devojčicom.

– Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli – rekla je Nataša.

Kako je rekla, policija je ispitala sve koji bi mogli da imaju bilo kakve informacije, među kojima su i njeni drugari iz odeljenja.

blic.rs