REPER KOSTA (27) IZNENADA PREMINUO: Srušio se na sceni USRED KONCERTA, publika nastavila da APLAUDIRA dok je ležao na bini

Region

Reper Kosta Tič umro je nakon što se srušio na bini usred koncerta na Ultra Music Festivalu u Johanesburgu.

Reper čije je pravo ime glasilo Konstantinos Tsobanoglu pao je bini nakon čega je izgubio svest, kako se može naslutiti sa snimka koji Dejli mejl nije želeo da u celosti objavi. Mladi muzičar je zatim prebačen u bolnicu, a nemili događaj uznemiro je širu javnost.

Na snimku se vidi kako se Kosta Tič spotakao na sceni i sklonio od gomile pre nego što je završio numeru. Pratili su ga aplauzi, a onda je jedan čovek sa bine poručio publici da podigne ruke.

Dok su odzvanjali aplauzi, on je jedva stajao na nogama i samo se srušio. Publika je nastavila da aplaudira, dok su mu obezbeđenje i ostali članovi tima pritrčali u pomoć.

“Smrt je tragično pokucala na naša vrata, uzela nam je našeg voljenog sina, brata i unuka. Sa dubokim bolom moramo da priznamo njegovu smrt u ovom trenutku. Kao porodica suočavamo se sa teškim periodom jer pokušavamo da shvatimo šta nas je snašlo i tražimo da nam priuštimo vreme i prostor da se saberemo”, saopštila je reperova porodica, piše Dejli mejl.

(Kurir.rs/ Blic žena)