40 Godina Je Radila U Njemačkoj, Sinovima Izgradila Kuće Kao Vile: Kada Je Otac PreseIio Na Drugi Svijet, Izbacili Je Na UIicu I Najgore PoniziIi – Sramota

Region

Naravno da postoje razne priče o životima ljudi, a danas vam donosimo jednu jako tuznu koja je dirnula mnoga srca. Naime, jedan bračni par je 40 godina radio u Njemačkoj kako bi svojoj djeci omogućio jako lijep i lusuzan zivot. Djeca su bila kod roditelja od oca u Leskovcu, ali nakon 40 godina kada su trebali uivati u svom radu, u plodovima, edsilo se nešto što nisu očekivali, njihov otac je preselio na drugi svijet, a majka je ostala sama.

Naime, to nije sve, najg0re od svega što je otacv sve ostavio sinovima. Imali su 2 sina i jednu kćerku izgleda da je u strahu da kćerka nešto ne uzme, kako kaze njegova supruga izostavio i nju i sve ostavbio sinovima koji su je na kraju izbacili u jednu sobu koja je prije bila ostava. Nemaju komunikacije s njom, ona prima samo penziju koju je sama zaradila.. Jedna jako p0razavajuca činjenica, ona ne moze da uziva u svojim blagodatima koje je godinama zarađivala.

glasregije.com