Varao Danijelu sa Minom, pa se razveo? Amidžićeva nova devojka otkrila detalje njihove ljubavi

Showbizz

Razvod Ognjena Amidžiča ipak se desio zbog Mine, spekuliše se u javnosti

Niko se nije nadao da će Ognjen Amidžić ubrzo nakon razvoda pronaći novu ljubav. Mada, to je dokaz da emocije ne biraju ni vreme ni mesto, već se jednostavno dogode. Prethodne nedelje osvanula je vest da je popularni voditelj u vezi sa koleginicom iz emisije, Minom Naumović.

Kako prenose domaći portali, dve decenije mlađa devojka već se uselila u Amidžićev luksuzni penthaus u kojem je do nedavno živeo sa bivšom suprugom, Danijelom i jedincem Matijom. Iako su potvrdili ljubav za medije, nisu želeli da detaljišu o njihovom odnosu, a komšije autora emisije „Amidži šou“ razvezale su jezik i otkrile da je Mina odavno kod njega u kući i da se čini da ljubav cveta.

Iako se govorilo da se njihova romansa dogodila dva meseca nakon što je stavio tačku na desetogodišnji brak sa manekenkom, čini se da je istina nešto drugačija. Naime, kako su je preneo BSC Happy portal, izvor blizak Amidžićevoj novoj devojci otkrio je da su oni uplovili u vezu mnogo pre rastanka od Danijele.

‒ Mina je bila u teškoj depresiji, plakala je zbog afere sa starijim čovekom, a u šali je često govorila kako je sa njim jer ima “daddy issues” i jer je privlače stariji muškarci ‒ počinje priču izvor za pomenuti portal i dodaje:

ekskluziv.rs