Protiv Nikoline okrenula se i Vidojeva starija ćerka: Hoće sve da uzme sestri, voditeljka je poražena

Showbizz

orodica Nikoline Pišek nestala je u trenu kada joj je preminuo suprug

Za nešto manje od mesec dana navršiće se prva godišnjica smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića koji je preminuo u 44. godini tokom tretmana masaže. Njegova udovica Nikolina Pišek ostala je potpuno sama sa njihovom maloletnom ćerkom, Unom Sofijom dok su joj svi okrenuli leđa.

Sve je počelo ubrzo nakon Vidojeve sahrane, a porodični prljavi veš u javnost počeo je da iznosi otac preminulog, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof ne libeći se da na najgnusniji način uvredi snaju. I dok su se prepucavali preko regionalnih medija na vrata popularne voditeljke stigao je poziv za ostavinsku raspravu gde bi se prvi put susrela i sa Ristovićevom ćerkom iz prvog braka, Mateom.

Međutim, kako prenose portali sudska rasprava je odložena usled bolesti sudije pa će podela imovine biti prolongirana do daljnjeg. Ovim povodom ali i zbog optužbi koje redovno stižu na njen račun od bivšeg svekra oglasila se i voditeljka:

– Koliko se u Hrvatskoj brzo odvijaju sudski procesi, gde sam za kratko vreme imala nekoliko ročišta, toliko su u Srbiji spori. Imam utisak da se svi ponašaju kao da nas dve nikad nismo ni postojale, ne preduzimaju se nikakve radnje niti postupci da se stvar bar pokrene. Iako sam Vidojevog oca prijavila zbog niza pretnji, ugrožavanja i drugih prekršaja, zasad se nije krenulo s mrtve tačke. Čak ni imovina još nije popisana – rekla je za Gloriju.

Porodica Nikoline Pišek okrenula je njoj i malenoj Uni leđa onda kada su im bili najpotrebniji. Međutim iz njenih izjava dalo se zaključiti da već dugo nisu funkcionisali familijarni odnosi onako kako bi trebalo:

Vidoje poslednjih šest godina nije imao nikakav odnos sa ocem, praktično nisu razgovarali. Sad ne kontaktiramo uopšte, ni njega ni baku ne zanima unuka. Povremeno im pošaljem poruku sa novom fotografijom, napišem šta se Sofiji Uni novo ili važno dogodilo ili kažem da je bila bolesna. I nikada ne dobijem odgovor. Ćerka me je pre neki dan pitala da li još ima baku i deku i nisam znala šta da joj odgovorim. Ona je isuviše mala da bi shvatila zbog čega više ne pripada Beogradu.

– Izgubila je porodicu, uspomene, igračke, i mislim da njena reakcija više nije tuga nego da pokušava da razjasni i racionalizuje situaciju. A ja imam problem kako da joj objasnim da ne bi trebalo da se oseća krivom zbog svega što se desilo.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: Ata images