Novi udarac za Anu: Zvezdan i Anđela zakazali svadbu, otkriveni njihovi planovi za budućnost

Showbizz

Svadba Anđele i Zvezdana možda će se održati u Zadruzi

Otkako je kročio u Zadrugu, Zvezdan Slavnić ne prestaje da šokira javnost, a najveći pečat njegovom učešću dao je ulazak u vezu sa poprilično mlađom učesnicom, Anđelom Đuričić. On je u rijaliti ušao kao zauzet muškarac, a nakon javne prevare koju je doživela, njegova nevenčana supruga, Ana Ćurčić je odlučila da uđe u Zadrugu i obračuna se sa Zvezdanom i njegovom ljubavnicom.

Ana je u rijalitiju doživela užasne scene od strane bivšeg partnera i njegove ljubavnice, ali ona ni ne sluti šta je tek čeka, s obzirom da se uveliko najavljuje svadba Anđele i Zvezdana. Kako pišu domaći mediji, svadbeno veselje bi trebalo da se održi posle praznika i to pred kamerama ružičaste televizije. Ovu ideju podržao je Zvezdanov otac Moka Slavnić, koji od samog početka veze njegovog sina i aktuelne zadrugarke ne krije simpatije prema budućoj snaji Anđeli.

Anđela i Zvezdan nakon praznika planiraju da naprave svadbu u rijalitiju, a kada izađu, žele da naprave i pravo venčanje. Razgovarali su o tome unutar rijalitija i sve je izvesnije da će se to dogoditi. Zvezdanov otac, Moka, sve vreme van rijalitija podržava njihov odnos i voleo bi da mu Andela podari unuka. Moka je dao blagoslov za njihovo venčanje, ostalo je da oni odluče da li će to učiniti – završava izvor blizak paru.

Ana Ćurčić jedna je od retkih učesnica rijalitija „Zadruga“ koja će Vaskrs proslaviti bez jače polovine.

– Ana je tužna što će biti sama za Uskrs bez dece. Oseća se usamljeno. Jedino će joj društvo praviti Zorica Marković koja je savetuje da spusti loptu i zaboravi Zvezdana. Ana će između ostalog zamoliti produkciju da za Vaskrs vidi decu, ali o tome se još razmatra.

ekskluziv.rs