ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC! NAKON 10 GODINA VEZE OSTVARILA IM SE NAJVEĆA ŽELJA: Evo kako izgleda njegova djevojka (FOTO)

Showbizz

Radosne vijesti nedavno su stigle u porodični dom Milošević-Tomić, zbog čega su budući roditelji presrećni.

Glumačko- partnerski par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a radosna vijest ih je usrećila jer su je dugo priželjkivali.

– Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se sa djecom svojih prijatelja igraju.

Sandra je odlučila da se povuče iz pozorišta kako bi se posvetila trudnoći. Srećne vijesti rekli su samo najbližima – kaže izvor za “Blic”.

Andrija je još 2014. godine u jednom intervjuu istakao da je Sandra ostvarenje njegovih snova.

– Sandra i ja smo zajedno godinu i po dana i uživamo u ljubavi. Svaki slobodan trenutak provodimo zajedno i trudimo se da vrijeme između brojnih poslovnih obaveza što bolje iskoristimo. Dosta putujemo, provodimo se i mogu da kažem da sam u Sandri našao sve što sam tražio kod jedne djevojke – izjavio je Andrija za magazin „Hello“. (NOVI.BA)

Odgovori